Yoğun geçen günlerde hem pratik hem de lezzetli bir akşam yemeği arıyorsanız, sadece 3 malzemeyle hazırlayabileceğiniz bu pestolu tavuk tarifi tam size göre! İtalyan mutfağının aromatik dokunuşunu taşıyan bu yemek, kısa sürede sofranızın yıldızı olacak.
MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü3 yemek kaşığı pesto sos1 su bardağı rendelenmiş mozzarella veya kaşar peyniriYAPILIŞI
Tavuk göğüslerini ortadan ikiye keserek inceltin.
Üzerlerine pesto sos sürün ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
Fırından çıkartmadan 5 dakika önce üzerlerine rendelenmiş peynir serpip tekrar fırına verin.
Peynir eriyip hafifçe kızardığında fırından alın ve sıcak servis yapın.