Gündem

Şahnahan Mahallesi Sakinleri, Başkan Geçit ile Bir Araya Geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Başkanım Yanımda” projesi kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ederek, Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda, …

Şahnahan Mahallesi Sakinleri, Başkan Geçit ile Bir Araya Geldi
20-05-2024 21:39
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Başkanım Yanımda” projesi kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ederek, Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda, kırsal bölgelere yönelik iyileştirme, yenileme ve dönüşüm yatırımları ele alındı.

Toplantıya AK Parti Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Türk Telekom İl Müdürlüğü, AFAD, MASKİ, MOTAŞ, AKSA Doğalgaz ve TEDAŞ yetkilileri katıldı.

Başkan Geçit, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek not aldı ve ilgili kurum yetkililerinin de planlanan yatırımlar hakkında bilgi vermesini sağladı. Şahnahan Mahalle Muhtarı Müslüm Akbulut, Başkan Geçit'e duydukları güven ve ilettikleri taleplerin çözüme kavuşacağına dair inancını dile getirdi.

Başkan Geçit, mahalle toplantılarının verimli geçtiğini ve Yeşilyurt'u topyekün ayağa kaldırmak için harekete geçtiklerini belirtti. Vatandaşların sesine kulak vererek, talep ve isteklerine göre yatırımları yönlendireceklerini vurgulayan Başkan Geçit, “Sorunları yerinde öğrenip, hızlı kararlar alıyoruz. Talepleri yerine getirmek için ilgili kurumlarımızla planlı ve koordineli çalışıyoruz. Bugün Şahnahan'da, bölgenin tüm ihtiyaçlarını ele aldık. Gerek belediye olarak gerekse de ilgili kurum idarecilerimiz, yapılacak hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Şahnahan, tarımsal potansiyeli ve mesire alanlarıyla çok güzel bir bölgemiz. Bu zenginlikleri ön plana çıkarmak için farklı alanlarda hizmetler yapacağız. Yeşilyurt'u yeniden ayağa kaldırma hedeflerimizin hayata geçmesinde vatandaşlarımızın destek ve katkısı çalışmalarımıza ayrı bir güç katıyor. Kırsal bölgelerimizi kalkındırmak ve güzel yatırımlarla buluşmasını sağlamak temel vazifelerimiz arasında yer almaktadır. İlçemizin her noktasının daha ferah, daha güzel ve daha iyi şartlara ulaşması için gereken ne varsa yerine getireceğiz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ