Gündem

Sevilla'dan Youssef En-Nesyri açıklaması: 'Kulüpten ayrılışı kesinleştiği için...'

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekibi Sevilla, transferde adı Fenerbahçe ile anılan Faslı oyuncu Youssef En-Nesyri'nin idmana katılmadığını açıkladı.

Sevilla'dan Youssef En-Nesyri açıklaması: 'Kulüpten ayrılışı kesinleştiği için...'
22-07-2024 23:39

Sevilla Kulübü, Fenerbahçe'nin transferde son aşamaya geldiği Youssef En-Nesyri'nin kulüpten ayrılışının kesinleştiği için idmana katılmadığını açıkladı.

İspanyol ekipten yapılan açıklamada, "Kulüpten ayrılışı kesinleştiği için Youssef En-Nesyri bugünkü idmanda yer almadı" ifadelerini kullandı.

18 MİLYON EURO'LUK BONSERVİS ÜCRETİ İDDİASI

Endülüs merkezli Estadio Deportivo'nun haberine göre; Fenerbahçe, En-Nesyri için Sevilla'ya 18 milyon Euro bonservis ödeyecek. Ayrıca, anlaşmada 7 milyon Euro da ek ödemeler olacağı iddia edildi.

En-Nesyri'nin Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ifade edildi. Faslı oyuncunun yıllık 4 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

TAKIM ARKADAŞLARINA VEDA ETTİ

İspanyol basınından Eldesmarque'de yer alan habere göre, Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Youssef En-Nesyri pazartesi günü sabah erken saatlerde tesislere gitti.

Takımla antrenmanlara katılmayan Faslı golcünün, tesislerdeki eşyalarını topladığı ve takım arkadaşlarına veda ettiği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ