Gündem

Son dakika... Bahçeli çağrıda bulunmuştu: Abdullah Öcalan'dan ilk mesaj!

Son dakika haberi... DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan, Abdullah Öcalan ile görüştü. Ömer Öcalan, Abdullah Öcalan'ın Koşullar oluşursa bu süreci çatışma ve şiddet zemininden hukuki ve siyasi zemine çekecek teorik ve pratik güce sahibim mesajını sosyal medya hesabından payla?

Son dakika... Bahçeli çağrıda bulunmuştu: Abdullah Öcalan'dan ilk mesaj!
24-10-2024 11:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Abdullah Öcalan için yaptığı çağrının yankıları devam ederken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan, Abdullah Öcalan ile görüştüğünü duyurdu.

Ömer Öcalan, 23 Ekim'de İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

"23 Ekim tarihinde İmralı Ada Hapishanesi’de Sayın Öcalan ile görüşme gerçekleştirdim.

Bu ziyaret aile görüşmesi kapsamında gerçekleşti. Sayın Öcalan görüşmede genel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kamuoyuna şu mesajın iletilmesini istedi: 'Tecrit devam ediyor. Koşullar oluşursa bu süreci çatışma ve şiddet zemininden hukuki ve siyasi zemine çekecek teorik ve pratik güce sahibim.'

Sağlığı iyiydi ve herkese çok selamı vardı."

23 Ekim tarihinde İmralı Ada Hapishanesi’de Sayın Öcalan ile görüşme gerçekleştirdim.

Bu ziyaret aile görüşmesi kapsamında gerçekleşti. Sayın Öcalan görüşmede genel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kamuoyuna şu mesajın iletilmesini istedi: “Tecrit devam…

— Ömer ÖCALAN (@omerrocalan) October 24, 2024
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ