Spor

Süleyman Göktaş için oynayacaklar

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği tarafından ilki geçen yıl düzenlenen kupanın ikincisi bu yıl hayatını kaybeden dernek onursal başkanı Süleyman Göktaş anısına gerçekleştirilecek. Bu…

Süleyman Göktaş için oynayacaklar
04-09-2024 17:38

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği tarafından ilki geçen yıl düzenlenen kupanın ikincisi bu yıl hayatını kaybeden dernek onursal başkanı Süleyman Göktaş anısına gerçekleştirilecek.

Bu anlamlı kupa için Birinci Lig takımlarından K. Kaymaklı ve T. Ocağı karşı karşıya gelecek.Karşılaşma 6 Eylül Cuma akşamı Atatrürk Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak.

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği lokalinde gerçekleşen basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına dernek yetkililerinin ayn sıra Küçük Kaymaklı ve Türk Ocağı yetkilileri katıldılar.

Merhum Süleyman Göktaş’ın oğlu Çanol Göktaş da basın toplantısına katıldı. Göktaş, babası adına oynanacak maçta her iki takıma da teşekkür ederken Dernek yönetimine de bu duyarlılığından dolayı ayrıca teşekkür etti. Babasının adını yaşatmak için de her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ