Kıbrıs

Tatar:Yapılan çalışmalar kişisel gelişim, disiplin ve takım ruhu açısında önemli

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC WTF Taekwondo Şampiyonası 2024 WBMF Renkli Kuşaklar Şampiyonalarının Ödül Törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde gerçekleşen törende yaptığı…

Tatar:Yapılan çalışmalar kişisel gelişim, disiplin ve takım ruhu açısında önemli
21-10-2024 14:38

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC WTF Taekwondo Şampiyonası 2024 WBMF Renkli Kuşaklar Şampiyonalarının Ödül Törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, müsabakalarda emeği geçenleri ve müsabakalarda yer alan gençleri tebrik etti ve başarılar diledi.

Yapılan çalışmaların kişisel gelişim, disiplin ve takım ruhu açısında önemli olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, gençlerin uluslararası müsabakalarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsil ettiğini vurguladı.

“Farklı ülkelerden ailelerin çocukları, evlatlarımızla birlikte mücadele ediyor” diye konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin desteğiyle tanınma yolunda ilerlediğini, Dünyaya bu anlayışla yönetildiğinin mesajının verildiğini kaydetti.

Gençlerin, büyük başarılara imza attığına işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, “Gençlerin başarıları bizi mutlu ediyor. Yaptıkları çalışmalarla hayata hazırlanıyor ve gelecekteki başarılarına katkı koyuyorlar. Ders çalışma yanında takım ruhu ile spor yapmak sağlık, özgüven ve mental açıdan önemlidir. Hedeflerinize ulaşmak ve başarıyı yakalamak için yılmadan çalışmaya devam edin” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ