Gündem

AK Partili Taşkın Konteyner Kenti Ziyaret Etti

31 Mart seçimlerinden sonra da halkla iç içe olmayı sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Battalgazi'de bulunan Bağcılar Konteyner Kenti'ni ziyaret etti. Vat…

AK Partili Taşkın Konteyner Kenti Ziyaret Etti
21-02-2024 21:38
31 Mart seçimlerinden sonra da halkla iç içe olmayı sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Battalgazi'de bulunan Bağcılar Konteyner Kenti'ni ziyaret etti.

Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Taşkın, kalıcı konutlarla ilgili çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Taşkın, çekilen kuralarda evlerine kavuşamayan hak sahiplerinin üzülmemesi gerektiğini ve konutlar tamamlandıkça teslimatların süreceğini ifade etti.

Taşkın'ın ziyaretine Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Osman Güder ve parti üyeleri de eşlik etti.

Taşkın'ın Ziyaretinden Öne Çıkanlar:

Konteyner kentte kalan vatandaşların sorunları dinlendi ve çözüm yolları arandı.Birkaç konteynerde su damlaması sorunu olduğu belirlendi ve giderildi.İnternet sorununun çözümü için gerekli görüşmeler yapıldı.Kalıcı konutlar için çalışmaların hız kesmeden devam ettiği belirtildi.Kent genelinde toplamda 18 bin kalıcı konut inşa edilecek.Kura çekimleri devam edecek ve kurası çıkmayanlar da önümüzdeki kura çekimlerinde evlerine kavuşacak.31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olunmaya devam edilecek.Devlet millet el ele Battalgazi'yi ayağa kaldıracak.Taşkın'ın Sözleri:

“Devletimizin şefkat eli buradaki kardeşlerimizle beraber.”“İnşallah devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde inşatlarımız hızla devam ediyor.”“31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, devlet millet el ele Battalgazi'yi ayağa kaldıracağız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER