Gündem

Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, İlçedeki Park ve Yeşil Alanları İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçedeki park alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Taşkın, parkların genel temizliği, bakımı ve eksiklikleri hakkında Park ve Bahçeler …

Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, İlçedeki Park ve Yeşil Alanları İnceledi
17-05-2024 19:39
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçedeki park alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Taşkın, parkların genel temizliği, bakımı ve eksiklikleri hakkında Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Taşkın, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “Battalgazi'mize yeşil alan kazandırmaya devam ediyoruz. Tespit ettiğimiz eksiklikleri gidererek hemşehrilerimizin taleplerini karşılayacağız. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla tüm park ve bahçelerde vatandaşlara daha iyi hizmet verilebilmesi için çalışmalara hız verdik” dedi.

Başkan Taşkın, vatandaşların sağlığı ve huzurunun öncelikli olduğunu belirterek, “Tüm park ve bahçelerimizde düzenli olarak temizlik ve bakım çalışmaları yapıyoruz. Yeşil alanlarımızı ve parklarımızı yerinde inceleyerek yapılması gerekenleri tespit ettik. İlçemizdeki park alanlarında yaptığımız incelemelerde tespit ettiğimiz eksiklikleri en kısa sürede gidereceğiz ve hemşehrilerimizin taleplerini yerine getireceğiz. Amacımız, vatandaşlarımızın rahatça vakit geçirebileceği, huzur bulabileceği, güvenli ve temiz parklar oluşturmak.” diye konuştu.

Başkan Taşkın, Battalgazi'nin güzelliğini ve yaşanabilirliğini artırmak için çalıştıklarının altını çizerek, “Park ve bahçeler, şehirlerimizin nefes aldığı alanlardır. Bu nedenle, Battalgazi'mize yeni yeşil alanlar kazandırmaya; çocuklarımızın oyun oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği, ailelerimizin piknik yapabileceği alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. Her bir yeşil alan, geleceğe bırakacağımız önemli miraslardan biridir” dedi.

İnceleme sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Taşkın, halkla yakından ilgilenerek taleplerini dinledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER