Gündem

Battalgazi Belediyesi'nin Düzenlediği Tekrar Kampı Yoğun İlgiyle Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik tekrar kampı yoğun ilgi g…

Battalgazi Belediyesi'nin Düzenlediği Tekrar Kampı Yoğun İlgiyle Devam Ediyor
20-05-2024 22:09
Battalgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik tekrar kampı yoğun ilgi görüyor. Ünlü Türkçe öğretmeni Aker Kartal, kampta adaylarla bir araya gelerek sınav stratejileri hakkında değerli bilgiler paylaştı. 18 Mayıs'ta başlayan kamp, 24 Mayıs'ta sona erecek.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ın öğrencilere yönelik destek talimatları doğrultusunda düzenlenen kamp, adayların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Kampta Aker Kartal, YKS ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarına yönelik olarak sınav stratejileri ve sınavda karşılaşabilecekleri sorular hakkında önemli bilgiler verdi. Ayrıca, adayları motive edici konuşmalar yaparak sınav sürecine dair önemli ipuçları paylaştı. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kamp, ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Aker Kartal, kamp hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bugün Battalgazi'deyiz ve KPSS ile TYT için mücadele eden gençlerle birlikteyiz. Türkiye'nin her yerine gidiyorum ancak bu programın sunduğu desteği çok az yerde görüyorum. Battalgazi Belediyesi'ne ve Başkan Bayram Taşkın'a, salonu ücretsiz tahsis ederek gençlerimize ücretsiz destek sağladıkları için teşekkür ediyorum. Belediyenin eğitim ve gençlere verdiği bu destek çok önemli. Tekrar teşekkür ederim.”

Tekrar kampına katılan öğrenciler, derslerden oldukça memnun olduklarını belirtti. KPSS adayı Özlem Merde, “Tekrar derslerine katılıyorum ve çok memnunum. Bu tarz etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Aker hocayı çok seviyoruz. Özellikle Belediye Başkanımız Bayram Taşkın'a Aker hocayı getirdiği için minnettarız” dedi. YKS adayı Sudem Dere ise, “Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bu tarz seminerlere katılmaya çalışıyorum. Düzenledikleri için belediyemize çok teşekkür ederim. Aker hocayı da önceden takip ediyordum, görmek beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı. YKS'ye hazırlanan Adem Kalay, “Dersler, koca bir yılın toplamını bir güne sığdıracak kalitede, gerçekten çok faydasını gördük. Aker hoca çok iyi bir insan. Sohbetini, dersini ayrı ayrı sevdik. Gençlerimiz, kardeşlerimiz adına her yıl olmasını istiyoruz. Bu kampı, bu nezih ortamı bize sağlayan Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın'a çok teşekkür ederiz” dedi. YKS adayı Barış Demirhan ise, “Tekrar kampı güzel, avantajlı bir şey. Her yer bunu yapmıyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın'a teşekkür ederiz. Böyle değerli bir hocayı bize getirdiler. Başkanımızın gençlerin önünü böyle güzel şeylerle açmaya devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kampın, adaylar için büyük bir destek ve motivasyon kaynağı olduğu görülüyor. Battalgazi Belediyesi'nin bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle gençlere verdiği destek, takdir topluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER