Gündem

BRT, yeni yayın döneminde eğitime katkı amaçlı iki yeni program ile izleyiciyle buluşuyor

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu, yeni yayın döneminde de eğitim ve öğretime katkı sağlamak amacı ile önemli programlara imza atıyor. Kurum ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde…

BRT, yeni yayın döneminde eğitime katkı amaçlı iki yeni program ile izleyiciyle buluşuyor
15-10-2024 19:08

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu, yeni yayın döneminde de eğitim ve öğretime katkı sağlamak amacı ile önemli programlara imza atıyor.

Kurum ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan iki program Cumartesi günleri BRT ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hocanın, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt’u ziyaret etti. Ziyarette, var olan iş birliğinin daha da genişletilmesi kararlaştırıldı.

Bu kapsamda, Bayrak Radyo Televizyonu’nda başlayan yeni yayın dönemiyle birlikte, liselerin faaliyetlerinin detaylı bir şekilde aktarıldığı Lise Biyografisi programı izleyici ile buluşturuldu.

Yönetmenliğini Fatma Arpalıklı’nın üstlendiği programda, liselerin güncel faaliyetlerinin yanı sıra okuldan bir mezunun da biyografisi nostaljik olarak aktarılıyor.

Program her Cumartesi saat 11:30’da BRT ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Mesleki eğitime verilen önem kapsamında da Mesleki Teknik Öğretim Dairesi’nin katkılarıyla hazırlanan Mesleki Eğitime Bakış programı her Cumartesi saat 10:00’da ekranlarda olacak.
Program, hem öğrencilerin staj olanaklarının artırılması, hem de mezunların iş yaşamıyla buluşturulması bağlamında büyük önem arz ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER