Teknoloji

Bu fiyata CMF Watch Pro 2 ve Buds Pro 2 tanıtıldı!

CMF Watch Pro 2 ve Buds Pro 2 özellikleri, fiyatı açıklandı. Nothing'in alt markası ne kadar iyi ürünler sunuyor? İşte detaylar.

Bu fiyata CMF Watch Pro 2 ve Buds Pro 2 tanıtıldı!
08-07-2024 18:38

Nothing'in alt markası CMF, ilk akıllı telefonu ve yeni aksesuarlarını tanıttı. CMF Phone 1 olarak adlandırılan cihaz, orta seviye pazarında büyük işler başaracak gibi duruyor. Ayrıca CMF Watch Pro 2 ve Buds Pro 2 ile giyilebilir pazardaki yelpazesini genişletiyor.

CMF Watch Pro 2 ve Buds Pro 2 özellikleri, fiyatı

CMF Watch Pro 2, 466×466 çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 1,32 inç AMOLED ekrana yer veriyor. Akıllı saat; Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ platformundan güç alıyor. 11 güne kadar kullanım sağladığı iddia edilen 305mAh kapasitesinde bataryayla geliyor.

Sağlık ve fitness takibi açısından CMF Watch Pro 2; kalp atış hızını ve kan oksijen seviyelerini takip edebiliyor. Ayrıca uyku takibi, 120'den fazla aktivite/egzersiz modu ve nefes egzersizlerine yer veriyor.

Saat 5 ATM'ye kadar su basıncına dayanıklı geliyor. Değiştirilebilir çerçeve ve kayış seçeneklerine sahip alüminyum alaşımlı bir kasadan oluşuyor.

“Koyu mod” gözleriniz için sandığınız kadar yararlı olmayabilir!

“Koyu mod” gözleriniz için sandığınız kadar yararlı olmayabilir!

Ekranlarımızda kullandığımız "koyu mod" özelliği sandığımız kadar gözlerimiz için faydalı mı? İşte yeni bir araştırmanın sonucu...

ÖzellikDeğer
Ekran1.32-inç AMOLED, 466 x 466 piksel, 60Hz yenileme hızı, 620 nit tepe parlaklığı
TasarımAlüminyum alaşımlı gövde, döner kurma kolu, IP68 toz ve suya dayanıklı, değiştirilebilir çerçeveler
Sağlık ve FitnessKalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, şekerleme algılama ile uyku takibi, adet döngüsü takipçisi, aktivite puanı, nefes egzersizleri, hareketsizlik hatırlatmaları, hidrasyon uyarıları, otomatik algılama ile 120 spor modu, 3D animasyon ısınma egzersizleri, dahili GPS
Pil305mAh, 11 güne kadar
Diğer ÖzelliklerYapay zeka gürültü engelleme ile Bluetooth araması, telefonumu bul, hava durumu ve daha fazlası

Öte yandan CMF Buds Pro 2 ise Nothing'in yeni nesil kulaklıklarını oluşturuyor. Kulaklık; 11,6 mm sürücüler ve aktif gürültü engelleme (ANC) desteğiyle gelişmiş ses kalitesi vadediyor. Buds Pro 2, Bluetooth 5.3 teknolojisini destekliyor ve kulaklık kutusu üzerinden kablosuz şarj edilebiliyor.

Watch Pro 2 60 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken; Buds Pro 2 ise 95 dolardan satışa sunulacak. Yeni cihazların Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise belirsiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER