Ekonomi

Çerçioğlu'nun oğluyla aşka yelken açan Daner'den çarpıcı açıklamalar

Bodrum tatilinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın oğlu Ata Caner Çerçioğlu ile görüntülenen Miray Daner: Sınırlarım aşıldığında aşkı değil kendimi seçerim. Saygı ve güven var ise mutlu olmamanız mümkün değil.

Çerçioğlu'nun oğluyla aşka yelken açan Daner'den çarpıcı açıklamalar
15-10-2023 17:07

Bodrum tatilinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın oğlu Ata Caner Çerçioğlu ile görüntülenen Miray Daner, Elle dergisinin ekim sayısına kapak oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun oğluyla dudak dudağa yakalanan Miray Daner Elle dergisine konuştu. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'i çabuk unutan Miray Daner, 30 yaşındaki Ata Caner Çerçioğlu’yla yeni aşka yelken açmıştı.

İlişkilerinde sınırları olduğunu belirten Miray Daner, "Sınırlarım aşıldığı zaman aşkı değil, kendimi tercih ederim. Bu bana eskiden bencillik yapıyorum gibi hissettirirdi fakat şimdi kendime duyduğum saygıdan olduğunu biliyorum" dedi.

Yeni bir aşka yelken açan genç oyuncu, "Saygı ve güven var ise mutlu olmamanız mümkün değil. Mesleğim gereği ilişkimi göz önünde yaşıyor olmak beni huzursuz ediyor" açıklamasını yaptı.

patronlardunyasi.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER