Gündem

CHP Heyeti Yeşiltepe Galericiler Sitesini Ziyaret Etti

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalara devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Yeşiltepe Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti. Ziyarette CHP İl Başkanı Barış Yı…

CHP Heyeti Yeşiltepe Galericiler Sitesini Ziyaret Etti
10-03-2024 15:09
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalara devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Yeşiltepe Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti. Ziyarette CHP İl Başkanı Barış Yıldız, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy ve CHP Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Karakuş, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Sabah kahvaltısında esnafın sorunlarını dinleyen CHP heyeti, birlikte bir yönetim ve sorunları ortak akılla çözmek için hazır olduklarını vurguladı. Heyet, artan sorunlara çözüm bulmanın ancak halkın gücü ve desteğiyle mümkün olduğunu belirtti.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, esnaflarla yaptığı sohbette, “Projelerimiz hazır, 7'den 70'e herkes için güzel projelerimiz var. Bu projelerle şehrimizi ayağa kaldıracağız ve modern bir şehirde yaşamaya başlayacağız. Esnafımızın sorunlarını birlikte çözeceğiz, istemedikleri hiçbir işi yapmayacağız. Birlikte karar alacak, birlikte yöneteceğiz.” dedi.

Ziyaretin ardından CHP heyeti, esnafa kahvaltı ve samimi sohbetleri için teşekkür ederek bölgeden ayrıldı. Seçimlere sayılı günler kala, CHP heyeti hükümet politikalarına karşı duruşunu sergileyerek vatandaşların sorunlarına çözüm bulma sözü verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER