Gündem

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba: Birlik, Değişim ve Malatya İçin Çalışma Sözü

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ ilçesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, Malatya'yı birleştirme, değişimin gücünü kullanma ve Malatya için çalışma sözü verdi. Seçim Sonuçları ve Ar…

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba: Birlik, Değişim ve Malatya İçin Çalışma Sözü
03-05-2024 21:38
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ ilçesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, Malatya'yı birleştirme, değişimin gücünü kullanma ve Malatya için çalışma sözü verdi.

Seçim Sonuçları ve Artan Sorumluluk

Ağbaba, 31 Mart yerel seçimlerinde Akçadağlıların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, CHP'nin 1977'den sonra en yüksek oy oranına ulaştığını ve Türkiye'deki yüzde 25'lik “cam tavanı” yıktığını vurguladı. Bu başarının sorumluluklarını artırdığını belirten Ağbaba, farklı siyasi görüşlerden insanlara ulaşmanın önemine değindi.

Gençlere ve Malatya'ya Odaklanma

Ağbaba, özellikle gençlerin seçimlerde büyük katkı sağladığını ve onlara karşı sorumluluklarının olduğunu ifade etti. Malatyalıların sorunlarına sahip çıkacaklarını ve çözüm bulmak için çalışacaklarını belirten Ağbaba, “Malatya'nın Türkiye'de sesi duyulan marka bir şehir olması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Birleştirici ve Kucaklayıcı Bir Yaklaşım

Ağbaba, Malatya'da seçimi kazanamamasına rağmen herhangi bir kırgınlık duymadığını ifade ederek, birleştirici ve kucaklayıcı bir yaklaşım sergileyeceğini vurguladı. “Biz Malatya'yı birleştireceğiz” diyen Ağbaba, farklı siyasi görüşten, düşünceden ve inançtan herkesin temsilcisi olacaklarının altını çizdi.

Deprem Sonrası Belirsizlik ve Hakkaniyet Vurgusu

Malatya'nın deprem sonrası büyük bir belirsizlik içinde olduğunu belirten Ağbaba, rezerv alan konusundaki iddiaları yakından takip ettiğini ve haksızlıklara karşı duracağını söyledi. “Kim bir haksızlık yaparsa, onu sadece Malatya’ya değil Türkiye’ye rezil ederim” diyen Ağbaba, Malatya'da kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını vurguladı.

Moral ve Motivasyon Etkinlikleri

Ağbaba, Malatya ve gençlerin moral bulması için etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, 18 Mayıs'ta Malatya'da ünlü sanatçıların katılımıyla bir konser düzenleneceğini duyurdu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı da coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Ağbaba, Malatya'daki eksiklerin takipçisi olacaklarını ve sorunları çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Genel Başkan Özel'in Malatya Ziyareti

Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin önemine değinerek, bu görüşmenin memleketin sorunlarının çözümü için atılan bir adım olduğunu belirtti. Ağbaba ayrıca, Genel Başkan Özgür Özel'i kısa bir süre sonra Malatya'ya davet edeceklerini ve bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER