Spor

Fenerbahçe İstanbul Jet Kuzey Kıbrıs'ta

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarını son hızla sürdüren Fenerbahçe İstanbul Jet, KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin davetiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geldi. Sabah saatlerinde ülkeye giriş yapan…

Fenerbahçe İstanbul Jet Kuzey Kıbrıs'ta
18-10-2024 09:09

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarını son hızla sürdüren Fenerbahçe İstanbul Jet, KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin davetiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geldi.

Sabah saatlerinde ülkeye giriş yapan kafileyi, KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tolga Ahmet Raşit ve beraberindeki yöneticiler çiçeklerle karşıladı.

17-23 Ekim tarihlerinde ülkemizde kamp yapacak olan Fenerbahçe İstanbul Jet, 2 hazırlık maçı yapıp, KKTC Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen ve 18-19 Ekim tarihlerinde Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Mustafa Çellik Anı Turnuvası’nda yer alacak. Kafilede daha önce takımda oynayan ve bu sezon yeniden takıma transfer olan Morteza Abedi de dikkat çekti.

Kafile adada bulunduğu süre içinde KKTC Fenerbahçeliler Derneği tarafından hazırlanan çeşitli organizasyonlar ile ağırlanmaya devam edilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER