Ekonomi

İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin lüks milyonluk villası baş döndürdü

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, 2021 yılında dünyaevine girdi. İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli nin Zekeriköy deki 150 milyon TL lik lüks villası gündem oldu.

İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin lüks milyonluk villası baş döndürdü
16-11-2023 22:05

5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olmayı başarıyor. Doğacak çocukları için bebek odası hazırlığına da başlayan çiftin, dört kattan oluşan villasında büyük bir bahçe, özel havuz, oyun alanı ve müzik stüdyosu bulunuyor.

VİLLADA YOK YOK!

Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'ten ayrılırken eşinin kendisine bırakmış olduğu evlerden birini düğün hediyesi olarak oğlu İdo Tatlıses'e bırakmıştı. Dört kattan oluşan villada büyük bir bahçe, taş fırın, özel havuz, Tatlıses'in oyun alanı ve stüdyosu ayrıca okuma odası var. Bebeklerinin odası için hazırlıklara başlayan Şefkatli, bütün detaylarla ilgileniyor.

Tatlıses'in müzik çalışmalarını yaptığı bir stüdyonun da olduğu kısım garaj olarak kullanılıyor. Ünlü şarkıcının günlük kullandığı otomobillerin yanı sıra konsere giderken kullandığı araçlar da burada yer alıyor.

patronlardunyasi.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER