Spor

KKTFAD ‘Mazeret Semineri’ yapıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği-Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu iş birliğinde organize edilen “Mazeret Semineri” dün yapıldı. 2024-2025 futbol sezonunda görev yapacak antrenörlerin çalışma izni…

KKTFAD ‘Mazeret Semineri’ yapıldı
11-09-2024 14:08

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği-Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu iş birliğinde organize edilen “Mazeret Semineri” dün yapıldı.

2024-2025 futbol sezonunda görev yapacak antrenörlerin çalışma izni alabilmelerine olanak sağlayacak seminer Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin Özcan Özcanhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haziran ayında “Mahmut Özçınar Antrenör Gelişim Semineri”ne katılamayan teknik direktör, A, B, C lisans ve kaleci antrenörlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminere 26 antrenör katıldı.

Diğer yandan, Dernek 2023-2024 futbol sezonunda başarılı olarak belirlediği antrenörleri de seminere verilen arada ödüllendirdi.

Dernek Başkanı Hasan Topaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edilen ödüller; lig şampiyon ve finalistleri yanı sıra sezonu daha sonra tamamlanan Digitürk Kıbrıs Bölgeler Terfi Müsabakaları 2 ve Red7oil U14 Ligi’nde başarılı olan teknik adamlara verildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Hasan Topaloğlu buradaki konuşmasında yeni sezonun hayırlı olması dileğinde bulunurken başarılı antrenörleri ödüllendirerek motive etmeye devam edeceklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER