Ekonomi

Lüks çantaları yalnızca kadınlar kullanmıyor... İşte erkeklerin kullandığı gözde çanta modelleri...

Lüks çanta denilince akla hep ilk kadın modelleri gelir. Ancak bu önyargı son yıllarda alt üst oldu. Erkekler de lüks markaların, binlerce dolar değerindeki çanta modellerini yakından takip ediyor. Biz de, ultra zenginlerin özel jetlerinin vazgeçilmezi haline gelen, o lüks modelleri a

Lüks çantaları yalnızca kadınlar kullanmıyor... İşte erkeklerin kullandığı gözde çanta modelleri...
15-10-2023 10:07

LOUİS VUİTTON KEEPALL

Louis Vuitton Keepall, markanın ikonik Monogram bez veya diğer premium malzemelerden yapılmış klasik bir seyahat çantası. Zamansız tasarımı ve ince işçiliğiyle çanta meraklılarının tercihi.

HERMES BİRKİN

Genellikle kadın lüks tüketimiyle eş anlamlı hale gelen bi ikonik çanta, Hermès Birkin Çantasının aynı ölçüde lüks olan erkek bir versiyonu "Hermès Birkin HAC" (Haut à Courroies) olarak biliniyor. Satın almak için başvuru yapmak, bekleme listesine adınızı yazdırmak ve gerekli görülürse bir mülakata katılmanız gerek.

GUCCİ GG SUPREME DUFFLE

Gucci'nin GG Supreme Duffle Çantası, markanın imza desenini taşıyor. Ultra lüks modayı yakından takip edenler için zamansız ve vazgeçilmez bir parça.

PRADA SAFFİANO DERİ TOTE

Prada'nın Saffiano deri tote çantaları, dayanıklılığı ve şık, minimalist tasarımıyla moda dünyasında nam saldı. Bu çanta hem iş hem de seyahat için uygun. Ergonomik tasarımı nedeniyle çıklık ve rahatlığı bir arada arayanların tercihi.

BOTTEGA VENETA INTRECCİATO DUFFLE

Bottega Veneta çantaların imza özelliği karmaşık dokuma tekniği. Intrecciato Duffle Çantaları bu zanaatin en iyi örneklerinden. Bu sade ve lüks çanta, sessiz lüks akımının en önemli temsilcilerinden.

BERLUTİ FORMULA 1004 EXPLORER

Berluti, kaliteli deri ürünleri ile tanınan bir marka. Formula 1004 Explorer modeli kaliteli ve ince işçiliğin iyi bir örneği olan detaylarıyla ön plana çıkıyor.

MCM VİSETOS MONOGRAM WEEKENDER

MCM Visetos Monogram Weekender, markanın ikonik monogram desenini taşıyor ve hafta sonu gezileri veya kısa kaçamaklar için şık bir seçenek olarak ultra zenginlerin tercihi.

FENDİ PEEKABOO

Fendi Peekaboo model çanta, çeşitli boyutlarda ve stillerde mevcut. Bu model, kalite ve stil arayan erkekler için lüks bir seçenek olarak her daim ön planda.

DOLCE & GABBANA KLASİK DERİ MODEL

Dolce & Gabbana’nın imza ürünlerinden olan klasik deri iş çantası, lüksü ön plana koyan profesyoneller için pratik ve şık bir seçenek.

RALPH LAUREN SOFT RİCKY

Timsah derisinden yapılmış bu çanta, lüksün tam anlamıyla vücut bulmuş hali. Markanın ikonik Ricky çantasının adını taşıyor ve benzersiz, gösterişli tarzıyla özel jetlerin en çok aranan modellerinden.

patronlardunyasi.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER