Gündem

Malatya'da Vefa Konağı'nda “Geçmişten Geleceğe” Programı Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Vefa Konağı'nda “Geçmişten Geleceğe” konulu bir program düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başk…

Malatya'da Vefa Konağı'nda “Geçmişten Geleceğe” Programı Düzenlendi
21-05-2024 15:38
Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Vefa Konağı'nda “Geçmişten Geleceğe” konulu bir program düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de programa katıldı.

Gençlik Merkezi üyelerinin Vefa Konağı'nı ziyaret etmesiyle gerçekleştirilen programın amacı, gençler ile yaşlılar arasında diyaloğu geliştirmek, geçmişten günümüze tecrübelerin aktarılmasını sağlamak, geleneklerine bağlı, büyüklerine saygılı ve muhabbeti unutmayan genç nesiller yetiştirmektir.

Başkan Er yaptığı konuşmada, gençlere büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü vurgulayarak şunları söyledi: “Bugün genç olan arkadaşlarımız yarının yaşlıları. İnşallah güzel anılar biriktirir ve güzel günler yaşarsınız. Sizin gibi gençlerin buraya gelip abilerinizle, amcalarınızla hemhal olmanız gerçekten takdire şayan bir davranış. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.”

Programda Başkan Er, gençler ve yaşlılarla sohbet etti, onların isteklerini dinledi ve sorularını cevapladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER