Asayiş

Polis haberleri… İskele’de iş kazasında yaralanan şahıs yaşamını yitirdi

İskele’de bir inşaatta düşüp ağır yaralanan 35 yaşındaki işçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis Basın Bülteni'ne göre, 9 Ekim’de, İskele’de yapımı devam etmekte…

Polis haberleri… İskele’de iş kazasında yaralanan şahıs yaşamını yitirdi
15-10-2024 21:09

İskele’de bir inşaatta düşüp ağır yaralanan 35 yaşındaki işçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polis Basın Bülteni'ne göre, 9 Ekim’de, İskele’de yapımı devam etmekte olan bir inşaat alanı içerisinde çalışan Muhammad Asif (E-35), arıtma tesisi içerisindeki kuyunun temizliğini yaptığı sırada, kuyu üzerindeki sunta tahtayı kaldırıp taşıyacağı esnada kuyu ağzına adım atarak, yaklaşık 3,75 metre derinliğindeki kuyuya düşmesi sonucu yaralanmış ve kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde gözetim altına alınmıştı.

Adı edilen tedavi görmekte olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi genel yoğun bakım servisinde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün yaşamını yitirdi. Ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucunda tespit edilecek. Soruşturma devam ediyor.

-Girne’deki iş kazasında yaralanan şahıs yaşamını yitirdi

Girne’deki iş kazasında yaralanan şahıs da yaşamını yitirdi.

Girne’de, 10 Ekim tarihinde Kubbeli Çeşme Sokak’ta, yapımı devam etmekte olan bir inşaatta çalışan M.Y. (E-41), inşaatın üçüncü katından zemin katına doğru yük kaldırma ipi ile inşaat demiri indirdiği esnada, tedbirsizliği sonucu ipten sıyrılan bir inşaat demirinin o esnada inşaatın zemin katında indirilen demirleri almak için bekleyen Muhammad Waleed’in (E-27) başının arka kısmına düşerek ağır şekilde yaralanmasına sebep olmuş ve M.Y. tutuklanmıştı.

Olay sonucu yaralanan Muhammad Waleed, kaldırıldığı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün yaşamını yitirdi.

Ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucunda tespit edilecek. Yürütülen ileri soruşturma kapsamında, S.A. (E-51) ve H.İ.Ç. (E-26) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

-Gazimağusa’da uyuşturucu operasyonu

Gazimağusa’da dün Suriçi'nde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Y.B.(K-29) ve H.D.E.’nin (K-25) kullanımlarındaki araçta yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 2 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan cam pipo tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan C.Ç.(E-25) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

-İskele’de uyuşturucu

İskele Boğaz’da da dün İskele Polis Müdürlüğü'ne bağlı CÖŞ en büyük kipleri tarafından, J.D.K.(E-58) ve J.A.O.’nun (K-36) kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada, tasarruflarında toplam 6 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

-Gönyeli’de 1 kişi tutuklandı

Gönyeli’de de bu sabaha karşı Çamlıca Sokak üzerinde, Gönyeli Polis Karakolu'na bağlı ekipler tarafından devriye yapıldığı sırada, kullanımındaki aracın arka ışıkları çalışmadığı için durdurulan Ç.F.’nin (E-40) şüpheli hareketleri sonucu, üzerinde ve kullanımındaki araçta yapılan aramalarda, tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan plastik çubuk tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

-Lefke’de başkası adına ehliyet kullanan şahıs tutuklandı

Lefke’de önceki gün Şehit Salahi Mehmet Sokak üzerinde, Lefke Polis Karakolu'na bağlı ekipler tarafından yapılan trafik kontrolü sırasında kontrol maksatlı durdurulan araç sürücüsü T.T.P.’nin (E-21), tasarrufunda bulundurduğu başka bir şahıs adına ısdar olunan KKTC sürüş ehliyetini, polise ibraz etmek suretiyle belgede adı geçenin kimliğine büründüğü tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

-Yenierenköy’de Su Ürünleri Yasası'na aykırı hareket

Yenierenköy’de dün deniz içerisinde, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan kontrolde, iki kişinin kullanımlarındaki tekne ile yetkili makamdan alınmış geçerli su ürünleri avcılık izinleri olmadığı halde, zembil ağ kullanarak, kanunsuz olarak avlandıkları tespit edildi. Yürütülen soruşturma kapsamında, bahse konu şahıslara idari para cezası kesildi, soruşturma devam ediyor.

-Kayıp şahıs bulundu

12 Ekim tarihinden beridir kayıp olduğu bildirilen Lefke’de sakin Emine Aydoslu (K-24) bulundu. Soruşturma devam ediyor.

-Lefkoşa Güzelyurt ana yolunda trafik kazası

Lefkoşa-Güzelyurt ana yolunda bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaan Muhammet Burkay (E-22) yönetimindeki ZRC 395 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve orta refüjün bordür taşları ile refüj üzerinde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Daha sonra karşı şeride geçerek yolun sağından çıkıp bir üniversiteye ait çevre duvarına çarptı. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü, kaldırıldığı Kolan British Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER