Asayiş

Sırdaş isimli iş yerinde çıkan yangın tamamen söndürüldü

Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sırdaş isimli iş yerinde saat 01.30 sıralarında henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Polis Basın Subaylığı’ndan verilen…

Sırdaş isimli iş yerinde çıkan yangın tamamen söndürüldü
05-09-2024 00:08

Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sırdaş isimli iş yerinde saat 01.30 sıralarında henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre; yangın Polis İtfaiye, Sivil Savunma, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Lefkoşa Türk Belediyesi ve Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ne ait su tankerleri ve personel desteği ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sonucu Sırdaş isimli işyerinin atölye ve ofisleri ile yangının sirayet etmesi sonucu Sadun Erhun Gümrükleme isimli işyerinin antrepo ve çatısı zarar gördü.

Sırdaş Mobilya Direktörü Ahmet Kasapoğluları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, demir atölyesi ve baza üretiminin olduğu fabrikada çıkan yangın sonucu fabrikanın kullanılamaz hale geldiğini duyurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER