Gündem

Yeşilyurt'ta 19 Mayıs Coşkusu

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nı renkli bir programla kutladı. Yakınca Mahallesi'ndeki Yaşam ve…

Yeşilyurt'ta 19 Mayıs Coşkusu
19-05-2024 20:38
Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nı renkli bir programla kutladı. Yakınca Mahallesi'ndeki Yaşam ve Spor Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, farklı branşlarda faaliyet gösteren Yeşilyurt Belediyespor Kulübü sporcuları ve aileleri katıldı.

Türk bayraklarıyla donatılan alanda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Yeşilyurt Belediyespor Jimnastik, Taek-wondo ve Karete takımları gösterilerini sundu. Sporcuların performansı büyük alkış alırken, görme engelli sporcuların müsabakaları programa ayrı bir anlam kattı.

Yeşilyurt Belediyespor Taek-wondo takımı sporcularından Sude Biri, 19 Mayıs'ın önemine vurgu yapan konuşmasıyla takdir topladı.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, 19 Mayıs'ın milli mücadelenin başlangıcı ve Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı önemli bir gün olduğunu belirterek, “105 yıldır bu özel günü büyük bir onur ve gururla kutluyoruz. Atatürk, gençlere duyduğu güvenle bu günü onlara armağan etmiştir. Bizler gençlerimizin her alanda yapacakları başarılı çalışmalarla kendilerine duyulan bu güveni boşa çıkarmayacaklarına ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Dikenli, Türkiye Yüzyılı hedeflerinin hayata geçirilmesinde gençlere büyük görevler düştüğünü vurgulayarak, “Gençler gelecektir, umuttur ve güzel yarınları inşa eden en büyük gücümüzdür.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Dikenli, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmet, minnet ve dualarla andı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER