Gündem

Yeşilyurt'un Hakkını Savunan Helvacı: “Karşı Çıkan Olursa Söke Söke Alırım”

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı Gençlerle Buluştu Yeşilyurt'un Hakkını Savunan Helvacı: “Karşı Çıkan Olursa Söke Söke Alırım” İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Ba…

Yeşilyurt'un Hakkını Savunan Helvacı: “Karşı Çıkan Olursa Söke Söke Alırım”
13-03-2024 19:08
İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı Gençlerle BuluştuYeşilyurt'un Hakkını Savunan Helvacı: “Karşı Çıkan Olursa Söke Söke Alırım”

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı ve Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı, Yeşilyurt'un geleceği olan gençlerle bir araya gelerek İYİ Belediyecilik anlayışının temellerini oluşturan projelerini paylaştı.

Gençlerle eğitim ve kariyer yaşamına dair tecrübelerini paylaşan Helvacı, deprem sonrası yeniden dönüşüm sürecinde gençleri önceleyen projeler hazırladıklarını vurguladı. Atatürk'ün “Tüm umudumuz gençliktedir” sözünü hatırlatan Helvacı, “Şehrimizi yeniden düzenlerken ana mottomuz gençler olacak. Bundan sonraki şehir kültürünü gençlerimiz belirleyecek ve yaşatacaktır.” dedi.

Genç seçmenlerle kafe ve restoranlarda bir araya gelen Helvacı, Yeşilyurt'un yerel seçim sürecindeki beklenti ve sorunlarını dinledi. Kendisine yöneltilen bir soruya cevaben Helvacı, “Yeşilyurt'un hakkı olan bir konu varsa da onu karşı çıkan olursa da söke söke alırım.” ifadelerini kullanarak kararlılığını gösterdi.

Bir başka vatandaşın “Keşke üç belediyeyi de üç farklı parti kazansa” yorumuna ise “Keşke İnşallah” diyerek farklı bir seçim sonucu ümidini dile getirdi.

Helvacı'nın Gençlere Yönelik Projelerinden Bazıları:

Üniversite öğrencilerine yönelik burs ve staj imkânlarıGenç girişimcilere destekleyici programlarGençlik merkezleri ve spor tesislerinin modernizasyonuSanatsal ve kültürel faaliyetlere katılımı teşvik eden projelerYeşil alanların ve parkların artırılmasıBisiklet yolları ve toplu taşıma ağının geliştirilmesiHelvacı'nın Hedefi: Yeşilyurt'u Gençler için Daha Yaşanabilir Bir Şehir Yapmak

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, Yeşilyurt'u gençlerin aktif rol aldığı, fikir ve projelerinin hayata geçirildiği, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

Not: Yazıda geçen “söke söke” ifadesi mecazi bir anlamda kullanılmış olup, herhangi bir şiddeti veya zorbalığı çağrıştırmamaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER